EVO KAKO IZGLEDA STAN U KOJEM JE CIPKA ŽIVELA SA MUŽEM: Ovo je bilo njihovo PORODIČNO GNEZDO u Šapcu
Foto: Nemanja Nikolić, © ATA Images, printscreen/n&g bakery

dom

EVO KAKO IZGLEDA STAN U KOJEM JE CIPKA ŽIVELA SA MUŽEM: Ovo je bilo njihovo PORODIČNO GNEZDO u Šapcu

Suprug poznate pevačice iznenada je preminuo, a danas će biti sahranjen

Objavljeno: 10:03h

Aleksandra Tadić, koja se pod nadimkom Cipka juče je ostala udovica nakon što joj je preminuo suprug Nebojša Jarin Stojićević u 52. godini života. Kako prenose mediji, on je preminuo od posledica infarkta, a već danas će biti sahranjen.

Tokom zajedničkog života, par je živeo u Šapcu, gde su kupili stan i opremili ga luksuznim nameštanjem. Kako je pevačica ranije pokazala, stan ima mnogo zlatnih detalja na čemu je Cipka insistirala.

Takođe, gostujući u jednoj emisiji, ispričala je kako rešila da „baci" ime po kom je sada svi već dobro znaju. Naime, Cipka su je prozvali još kad je bila mala, a kako joj „dolaze ozbiljnije godine - Cipki je prošao rok trajanja".

- Ostavila sam taj nadimak iza sebe jer, prosto, stižu neke ozbiljnije godine. Taj nadimak sam dobila u detinjstvu i mislim da mu je prošao rok trajanja i da je dosta Cipke. Predstavljaću se kao Aleksandra Tadić, ali ko me bude oslovljavao sa Cipka, neće mi smetati - kazala je ona u emisiji „Zvezde Granda - Specijal", nakon čega je prikazan snimak iz njenog novog, luks stana.

1 / 10

Čitav je u svetlim nijansama i sa zlatnim detaljima. Šta više, WC šolja joj je zlatna, što je voditelju programa posebno zapalo za oko.

- Zlatno volim najviše - istakla je ona koja se, pak, za potrebe ovog snimanja ipak opredelila za jednu srebrnu odevnu kombinaciju.

Kako izgledaju ostale prostorije u Aleksandrinom stanu, poput kuhinje, spavaće sobe... Pogledajte u galeriji koja sledi.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/Milica Gudžulić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.